Referencer -
UngdomsBoliger og familieboliger

Bolværket familieboliger

”Bolværket” omfatter 206 boliger samt 6 mindre erhvervslejemål. ”Bolværket” opføres som en 6-7 etagers karrébebyggelse med teglfacader og med altaner til alle 206 boliger. Der er stor variation i boligtyperne med hovedvægt på rummelige 4-værelses familieboliger. ”Bolværket” er et af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser, med vand på tre sider og en ny bypark ved den sydvendte facade.

”Bolværket” på Teglholmen er den naturlige efterfølger til det attraktive boligområde på Sluseholmen. Der etableres et stort indre havnebassin mellem ”Bolværket” og den nye folkeskole, der åbnes i 2013, ligesom Teglholmen og Sluseholmen i 2011 blev forbundet med en bro, der sikrer god infrastruktur i området. Som en del af aftalen opføres der et p-hus på Teglholmen med ca. 250 p-pladser. P-huset opføres til anvendelse for ”Bolværkets” beboere, og for Sjælsøs efterfølgende projekter på Teglholmen.

Type: 206 Boliger, 6 Erhvervslejemål

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: 21.000 kvm

Arkitekt: Arkitema

Beliggenhed: Telglholmen, København SV

Ingeniør: Orbicon

Opførelsesperiode: 2012-2014

Bygherre: PenSam og Sjælsø Gruppen

Carl Jacobsens Vej

76 udlejningsboliger med 890 m2 butik i stueplan. Der kan tilbydes alle former for butik, herunder detailforretning. Bygningerne er opført i fire til syv etager i mørkbrændte teglfacader. Materialerne er valgt ud fra holdbarhed og et krav om at bygningsmaterialerne ældes med ynde. Den åbne karre struktur danne ramme om et gårdareal til beboerne.

Det samlede projekt er på 76 udlejningsboliger på mellem 65 og 115 kvm. Alle har altaner. Alterne er i galvaniseret stål med glasværn og gelænder samt halvt inde liggende. De er opført som nicher, så ejerne også kan bruge dem i regnvejr. Lejlighederne er indrettet, så det er muligt at tilpasse dem til forskellige ønsker om indretning og antal rum. Byggeriet er opført efter LE2015 med lavenergi vinduer, solceller og der er genvindingsanlæg (indblæsning i alle rum og udsugning fra køkken og toilet). Der er udført parkeringskælder og fællesrum i stueplan for beboerne.

Type: 76 Udlejningsboliger og 890 m2 butik

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: 8.800 kvm

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen A/S

Beliggenhed: Carl Jacobsens Vej 17, 2500 Valby

Ingeniør: MOE A/S

Opførelsesperiode: Februar 2013 – juni 2015

Bygherre: PKA Ejendomme I/S

Irma byen familieboliger

I en nyopført bydel i Rødovre har vi opført ”Mokka Husene” omfatter 73 boliger som er opført i 3-6 etagers punkthuse med teglfacader og altaner er indbygget som penthouse og uden påliggende altaner til de øvrige boliger. Der er stor variation i boligtyperne med hovedvægt på rummelige 3-værelses familieboliger. Som en del af aftalen udføres der fælles parkeringsområder i terræn.

Type: 73 Boliger, Ejerboliger

Totalentreprenør: Glindorf & Partnere A/S

Omfang: 8.000 kvm

Arkitekt: Cobe Arkitekt

Beliggenhed: Telglholmen, København SV

Ingeniør: MOE A/S

Opførelsesperiode: 2016-2017

Bygherre: ELF Development A/S

Lyngby Søpark

172 boliger fordelt på ni blokke. Bygningerne er opført i tre til fem etager, med flade tage. Materialerne er de samme som i første etapes bygninger, og valgt ud fra holdbarhed og et krav om at bygningsmaterialerne ældes med ynde. Boligblokkene ligger på skrå og forskudt for hinanden af hensyn til udsigten, så alle boliger har den bedst mulige udsigt over Lyngby Sø. Blokkene danner en svag vifteform, og alle opholdsrum vender mod sydvest, for at få de mest optimale lysforhold i lejlighederne. Det samlede projekt er på 172 boliger på mellem 88 og 120 kvm. Alle har altaner som vender væk fra vejen. Alterne er i galvaniseret stål med glasværn og gelænder samt gulv i mahogni. De er opført som nicher, så ejerne også kan bruge dem i regnvejr. Lejlighederne er indrettet, så det er muligt at tilpasse dem til forskellige ønsker om indretning og antal rum. Hver blok har sin egen varmecentral og der er genvindingsanlæg på taget.

På trods af behov for ekstra forstærkning af den eksisterende parkeringskælder, så blev byggetiden på kun 24 måneder overholdt. Det skyldes effektiv  byggestyring, samt et godt samarbejde med bygherre og underentreprenører.

Type: Boliger

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: 17.000 kvm

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen A/S

Opførelsesperiode: Februar 2010 – juni 2012

Ingeniør: Midtconsult A/S

Beliggenhed: Mortonsvej, 2800 Kgs. Lyngby

Bygherre: Sjælsø Gruppen A/S

Solrød Strand familieboliger

”Solrød Strand” omfatter 24 boliger samt en Lidl i stueplan, med boliger på 3-4 etager oven på erhvervsdelen med fælles tagterrasse, bygget i punkthuse med udsigt over Øresund. Der er stor variation i boligtyperne med hovedvægt på rummelige 3-4 værelses familieboliger. Som en del af aftalen opføres der parkeringskælder til beboerne og Lidls kunder holder på terræn. 

Type: 24 Ejerboliger, 1 Erhvervslejemål

Totalentreprenør: Glindorf & Partnere A/S

Omfang: 4.200 kvm

Arkitekt: CUBUS Arkitekt I/S

Beliggenhed: Solrød Strandvej 72, 2680 Solrød Strand

Ingeniør: OL Consult

Opførelsesperiode: 2015-2016

Bygherre: Consort

Teglholmen

Teglholmen Øst, byggefelt G, omfatter 137 boliger med 2 erhvervslejemål og delvist parkeringskælder. Byggeriet opføres i en karre som trappes op fra 4 etager til 7 etager.

Bygningen opføres med teglfacade og med stålaltaner mod gård og beton mod offentlig rum.
Boligtype vil være 3 og 4 værelses boliger på ca. 90 m2 til 130 m2 (Penthouse lejligheder). Byggeriet er placeret overfor Sluseholmen og vil få vand på 3 sider.

Inde i gården udføres haveanlæg af Danielsen Architecture – den fremtidige have vil være privat for ejendommens beboere.

Type: 137 Boliger, 2 Erhvervslejemål

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: 15.000 kvm

Arkitekt: Danielsen Architecture

Beliggenhed: Alliancevej 14-36, Teglholmen Østkaj 9

Ingeniør: MOE A/S

Opførelsesperiode: 2015-2017

Bygherre: Resireal Teglholmen G A/S

TV-Byen

Søborg Huse er seneste kapitel i den fem år lange boligudvikling på grunden ved den forhenværende tv-by i Gladsaxe. 98 boliger i etape 1, og 112 boliger i etape 2. Byggeriet er opført i autentisk murværk udført fra lift på bærende betonelementer. V8C indgik aftaler med elementproducent og murer, så det lykkedes at få en løsning med rigtigt murværk, uden at gøre byggeriet dyrere. Det handler om fleksibilitet, god dialog og benhård processtyring.

Byggeriet overholder de strengeste energikrav i henhold til BR10 energiklasse 1, inklusive bl.a. 3-lags lavenergiteromoruder med en u-værdi på 0,8. Herudover er installeret et varmeveksleranlæg, også kaldet genveks. Anlægget opvarmer boligen ved, at to luftstrømme glider forbi hinanden. På den måde overføres restvarmen fra returluften til den kolde u opvarmede luft. På 13 måneder har V8 Construction leveret første etape af byggeriet og anden etape udføres på 14 måneder. Fordi langt de fleste af lejlighederne var ens, så har det været muligt at præfabrikere mange af elementerne, blandt andet præfabrikeret badekabiner. Det har bidraget til den korte opførelsesperiode.

Type: Boliger til udlejning

Totalentreprenør: V8 Construction A/S

Omfang: Etape 1: 9.800 kvm, etape 2: 10.200 kvm.

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen A/S

Opførelsesperiode: April 2011 – juni 2012 2. etape afsluttes juni 2014

Ingeniør: Moe & Brødsgaard Rådgivende Ingeniører A/S

Beliggenhed: Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

Bygherre: Mørkhøj Projektudvikling A/S

Ungdomsboliger Valby

”POP12” omfatter 19 familieboliger i tårnet opført i 10 etager med store altaner, 3 penthouseboliger og 109 ungdomsboliger i langhuset opført i 4 etager med teglfacader og franske altaner. Der er stor variation i boligtyperne med hovedvægt på rummelige 4-værelses familieboliger.

Ungdomsboligerne er orienteret henholdsvis mod øst og vest. Ungdomsboliger i stueplan mod gården har egen terrasse. På alle etager er der etableret fælles opholdsrum og på 3. sal en større fælles tagterrasse.

I hele stueplan mod Poppelstykket er der butikker projekteret som Boksbutikker i størrelsen fra 20 – 220 m2. Som en del af aftalen udføres der P-kælder på 1.500 m2 med pulterrum og vaskeri.

Type: 22 Familieboliger, 109 ungdomsboliger, 19 boksbutikker og P-kælder

Totalentreprenør: Glindorf & Partnere A/S

Omfang: 7.300 kvm

Arkitekt: Mikkelsens Arkitekter

Beliggenhed: Poppelstykket12, 2500 Valby

Ingeniør: MOE A/S

Opførelsesperiode: 2016-2018

Bygherre: PKA Ejendomme I/S